Webáruházunkban elérhető fizetési módok

Barion fizetési mód

Áruházunkban lehetőséged van kártyás fizetésre.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával.

A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, plusz költsége nincs, de az ÁSZF-et el kell fogadni.

A fizetéskor bankkártya adataidat el is tárolhatod, így következő vásárlásod során már nem kell újra megadnod azokat. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mailcím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.

A Barion fizetési módról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.


Előre utalás

Lehetősége van a megrendelését kiegyenlíteni előre utalással is.

Ebben az esetben a megrendelést követően elküldi Önnek a webáruház üzemeltetőjének a 2Clean Kft,-nek a bankszámlaszámát, melyre az utalást elindíthatja.

A kiszállítást ügyfélszolgálatunk a vételár számlára történő megérkezését követően indítja el. Ennek átfutási ideje akár 24 óra is lehet.


Bankkártyás fizetést követően személyes átvétel székhelyünkön

Bankkártyás fizetés után, személyes átvétel is lehetséges, de üzletünkben készpénzes fizetésre is van lehetőség.

A személyes átvétel helyéről a szállítás menűpontban tudsz tájékozódni.


Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés futárszolgálat általi kiszállítás esetén kérhető. Ekkor csomagküldő partnerünk kiszállítja a csomagját, aminek ellenértékét utánvét esetén készpénzben kell a futárnak odaadni.