Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mennyi a szállítási idő?

ÁSZFünk szerint 10 munkanapon belül garantáljuk a szállítást, a valóságban ez átlagosan 4 munkanap, de garanciát csak a 10 munkanapra tudunk vállalni.

 

 

Mi az az elektronikus csillagtérkép?

Elektronikus térképünk nagy felbontású (8 077 × 11 479 px sRGB png), ebből a legnagyobb 70x100-as térképünk is kinyomtatható jó minőségben.  Emailben küldjük el a letöltési linket a fizetés feldolgozása után általában 1 órán belül és te nyomtathatod ki.

 

 

Meddig módosíthatom a megrendelésem?

Megrendelésedről küldünk egy automatikus visszaigazoló levelet, ebben ellenőrizheted a végleges nyomdai előnézetet. Amennyiben ez eltér az általad kívánttól, azt a visszaigazolás elküldésétől számított 3 órán belül tudjuk módosítani. A terméked gyártásának elkezdéséről küldünk egy külön levelet, a gyártás elkezdése után sajnos már nem áll módunkban változtatni.

 

 

Mikor állhatok el a megrendeléstől?

Poszterünkk az ÁSZFünk és a hatályos jogszabályok szerint egyedi, a te instrukcióid szerint készül termék, így nem érvényes rá az általános 14 napos elállás. Természetesen amennyiben nyomdai vagy egyéb hiba miatt nem azt kaptad amit rendeltél akkor elálhatsz a megrendeléstől vagy kérheted annak cseréjét. Az ÁSZFünkben bővebben megtalálod a feltételeket.

 

 

Milyen a minősége?

Személyre szabott csillagtérképedet nagy súlyú (200 g/m²) matt papírra nyomtatjuk professzionális, digitális nyomtatóval, majd gondosan csomagoljuk. Poszteredet igény szerint keretezve is megrendelheted. Amennyiben elektronikus formátumban kéred, csillagtérképed nyomtatásra előkészített nagy felbontásban (8 077 × 11 479 px sRGB png) töltheted le.

 

 

Jővőbeli időpontra is tudunk csillagtérképet készíteni?

Igen, a tervező felületünk a csillag és egyéb égitest adatbázisból számítja ki az égbolt állását, képes múltbeli és jövőbeli dátumokra is megmutatni az égboltot.

 

 

Milyen csomagolásban küldjük el a térképet?

A keret nélküli képeket karton postahengerbe és védőfóliába, a keretezett képeket kartonba és buborékfóliába csomagolva adjuk fel.

 

 

Keretet is tudunk adni a megrendeléshez?

Alapvetően keret nélkül küldjük a posztered, de amennyiben szeretnéd az összegzésnél tudsz hozzá keretet vásárolni a KERET KIVÁLASZTÁSA gombbal. Fekete és fehér fa keretek közül lehet választani, amibe a képet a nyomdában bele is helyezzük. A keret előlapja víztiszta plexi.